« Out of the Blue | Main | A New Name »

October 31, 2010

Comments

Pinneguri

Så hyggelig for deg å gå på kurs med Annemor Sundbø!
Ivar A. har også tidligere kommentert det norske forlagsnavnet ... dere er lette at roa ;D))) Gleder meg til boka hennes jeg også!

Hva syns du om Liv (= Life), eller Sigrid? Ingen av navnene ellers på lista di er spesielt norske, bortsett fra Ingrid - som jo egentlig er dansk ;)

Pat Brunner

What a joy today to click on your blog and see Annemore's lovely smiling face! You must have had a wonderful time. It's great to hear she has another book.
I love your hat design and I vote for "Johanne!"

Your Norwegian American mom,
Pat Brunner

Pat Brunner

But I have to say that I like Pinneguri's names - Liv or Sigrid - too. I loved my Aunt Sigrid, my Mormor Johanna's sister.

Marcia

All those beautiful mittens are making me drool! Any idea whether the new book will ever be available in English?

Maria

Helt fantastiskt måste ni ha haft det...och mössan är jättefin!

Clarissa

Vad sägs om Mette-Marit?

Grete Letting

Før var det et papirfirma i Oslo som het Wittusen og Jensen. Da lo alle finnene. Samlag betyr ikke det samme på norsk og svensk, selv om vi forstår det godt.
Johanne er ikke så uvanlig navn i Norge, men ikke blant de 10 mest brukte, og det kan du vel bare være glad for? Jeg var litt overrasket over den navnelista, men den er vel helt oppdatert. Anne og Jon har til alle tider vært blant de mest brukte navn i Norge. Du er veldig heldig, Johanne, som har truffet Annemor Sundbø! Jeg har lest alle bøkene hennes!
Hva med Mette-Marit?

The comments to this entry are closed.

Photo Albums

Blog powered by Typepad

Become a Fan